faq

 1. Notice: Undefined variable: link_url in /home/kleinjan/domains/rietdekkersbedrijf-kleinjan.nl/public_html/pages/faq.html on line 13 Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe kan ik hem stellen?
 2. Notice: Undefined variable: link_url in /home/kleinjan/domains/rietdekkersbedrijf-kleinjan.nl/public_html/pages/faq.html on line 29 Is subsidie te verkrijgen op rieten daken?
 3. Vraag:
  Notice: Undefined variable: link_url in /home/kleinjan/domains/rietdekkersbedrijf-kleinjan.nl/public_html/pages/faq.html on line 49 Welke Rc-waarden kan ik met een rieten dak behalen?
 4. Antwoord:

  • Een traditioneel gebonden (op panlatten) rieten dak heeft een minimale Rc-waarde.
  • Een schroefdak gebonden op bijvoorbeeld een OSB, triplex of spaanderplaat van circa 19mm heeft een Rc-waarde van 1,50 m2 K/W.
  • Afhankelijk van de ondercontstructie zijn er met de schoefdakmethode relatief eenvoudig Rc-waarden te behalen van meer dan 4,00 m2 K/W.

  (Plaatsingsdatum: 03-04-2010) 5. Notice: Undefined variable: link_url in /home/kleinjan/domains/rietdekkersbedrijf-kleinjan.nl/public_html/pages/faq.html on line 67 Hoe vaak moet ik een onderhoudsbeurt uit laten voeren?
 6. Notice: Undefined variable: link_url in /home/kleinjan/domains/rietdekkersbedrijf-kleinjan.nl/public_html/pages/faq.html on line 81 Wat is de levensduur van een rieten dak?
 7. Notice: Undefined variable: link_url in /home/kleinjan/domains/rietdekkersbedrijf-kleinjan.nl/public_html/pages/faq.html on line 96 Hoe dik is een rieten dak?
Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Powered by: Hosting & Domein NL