kwaliteit

Vakfederatie Rietdekkers

Rietdekkersbedrijf Kleinjan is sinds de oprichting van het bedrijf lid van de Vakfederatie Rietdekkers. Vakfederatie Rietdekkers is een professionele organisatie waarbij bedrijven en particulieren kennis leveren en halen. De vakfederatie verzamelt en genereert deze kennis en informatie, zodat deze voor iedereen toegankelijk is. Ook keurt de vakfederatie rieten daken om te controleren of de gevraagde kwaliteit geleverd is. Op uw verzoek kunt u de vakfederatie een controle uit laten voeren om zeker te kunnen zijn van een goed gelegd rieten dak.

De prijs

Het vak rietdekken is arbeidsintensief doordat het voor het grootste gedeelte handenarbeid is. Een kwalitatief goed rieten dak kost veel arbeid en daardoor ook meer dan een kwalitatief minder goed rieten dak. Bij een dak dat niet strak gebonden (gelegd) is, moet doorgaans meer onderhoud plaatsvinden vanwege het dieper inwateren. Dit komt de levensduur niet ten goede en vraagt daardoor meer onderhoud.

De prijs voor een kwalitatief goed rieten dak is de landelijk gemiddelde prijs die weergegeven wordt op de site van de Vakfederatie Rietdekkers. Indien u een gerichte prijs wilt van uw rieten dak of andere aanverwante werkzaamheden kunt u contact opnemen met Rietdekkersbedrijf Kleinjan te Diepenveen. Wij komen ter plaatse om de betreffende gegevens op te nemen en vervolgens doen wij u een schriftelijke offerte toekomen met de werkzaamheden, leveringen en algemene voorwaarden.

Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Powered by: Hosting & Domein NL