het bedrijf

Historie

Rietdekkersbedrijf Kleinjan te Diepenveen is een bedrijf met jarenlange ervaring in het ambacht. Wij zijn reeds de 6e generatie die als familiebedrijf werkzaam is in de rietdekkersbranche. In 1984 hebben wij ons als bedrijf gevestigd te Diepenveen.

Het is onze uitdaging om de wensen van onze klanten te realiseren waardoor u aangenaam kunt wonen onder uw rieten dak. Wij staan als bedrijf garant voor de met u gemaakte afspraken en maken deze waar!

Kwaliteit staat voorop

De kwaliteit van een rieten dak begint al met de keuze van het juiste materiaal. Zo is bijvoorbeeld voor een villa een heel andere partij riet nodig dan voor een (woon)boerderij. Wij vinden dit van groot belang en brengen daarom ook regelmatig een bezoek aan de toeleveranciers, om zo de beste kwaliteit aan uw rieten dak te kunnen leveren.

Werkgebied

Het grootste deel van ons werk bevindt zich binnen een straal van circa 50 kilometer vanaf ons bedrijf. Vanzelfsprekend vinden wij het geen enkel probleem om buiten deze regio te werken. Zo hebben wij ook een aantal projecten in het buitenland gerealiseerd, onder andere: Duitsland, België, Italië en Ierland.

Erkend leerbedrijf

Sinds 2007 zijn wij gecertificeerd als erkend leerbedrijf. www.fundeon.nl en www.rietopleiding.nl.

Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Powered by: Hosting & Domein NL